24sevenOffice

Axapta 2012 (Microsoft Business Solutions) – eget eksportprogram

Duett * (Basert på Duetts opplegg for «Eksterne rapportverktøy»)

InfoEasy

Maconomy – ved ODBC-spørring rett mot databasen

Mamut *

Navision Financials 4 (Microsoft Business Solutions) – ved ODBC-spørring rett mot databasen

Navision Incadea / Carlo (Microsoft Business Solutions) – eget eksportprogram

PaperLess

PowerOfficeGO

ShipNet * (Eksport via Excel-fil med spørring mot databasen)

TripleTex

Uni Micro

Visma Business – Tilpasset (egendefinert) kontoutskrifts-rapport

Visma Business – Standard kontoutskrift med valuta

Visma Business Byrå

Visma eAccounting

Visma Global

XLedger *

* Ved import fra disse systemene brukes det ODBC-driver for å lese inn data fra Excel-filer. Nødvendig driver i den forbindelse var inkludert i Office 2010, men forsvant fra og med Office 2013. Det er derfor normalt nødvendig å få driveren installert igjen og det kan gjøres via AccessDatabaseEngine hvor Excel ODBC-driveren inngår. Installasjonsfil for Access Database
Engine kan lastes ned fra Microsoft sitt Download Center. Merk at det finnes to varianter (32-bits og 64-bits) men at det er 32-bits varianten som skal benyttes selv om man har 64-bist Excel. Installasjonsprogrammet vil normalt avvise å installere 32-bits versjonen påmaskin med 64-bist office, men ved å legge til » /passiv» på kommandolinjen så skal det likevel fungere.

Linkene i listen gir bruksanvisninger for eksporten fra de nevnte systemer samt diverse info om importen til DataRev. Kvaliteten og hvor oppdaterte disse bruksanvisningene er varierer sterkt. Bl.a. på grunn av at systemene hele tiden kommer i nye versjoner hvor ting ikke nødvendigvis fungerer og gjøres på samme måte som før. Oppfordringen i forhold til dette er derfor veldig klar på at dere må melde tilbake feil / mangler som dere selv eller kundene har i forhold til prosedyrene. Få i så fall med hvilken opplysninger om versjonen på regnskapssystemet slik at det er mulig å gjøre bruksanvisningene versjonsspesifikke om nødvendig.